VEGAN HEROES EINDHOVEN

VEGAN HEROES EINDHOVEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 448 beoordelingen
11 sep 2020 om 13:35 Food arrived 65 minutes too late, and cold. The restaurant did not answer our phone calls. When contacting the restaurant through thuisbezorgd customer service, the manager gave wrong information stating the food will soon arrive, which it did not.
10 sep 2020 om 21:48 1,5u gewacht op het eten, telefoonnummer wat er bij staat is leuk maar er neemt niemand op... Erg slechte bezorgservice!! Eten wel warm en lekker maar genieten doe je minder..
10 sep 2020 om 20:17 Ordered 17:14 got it 19:03 cold and soggy. Also the instructions to remove ingredients were not followed. Previously we had good exprerience.
9 sep 2020 om 19:42 Het eten was volledig koud, te laat en ook nog eens de verkeerde bestelling. Ze reageren niet via de telefoon. Langs de zaak gegaan, hier kreeg ik tijdens een verhit gesprek te horen dat ik zelf maar de keuken in moest als ik het beter kon. Ongelofelijk!
6 sep 2020 om 19:27 Bezorgtijd zou 30 minuten zijn , echter kwam de bestelling 2 1/2 uur later. Gebelt maar nemen niet op.Het eten was helemaal koud en rook verbrand. Alles weggegooid. Dit was de laatste maal dat ik bij Vegan Heroes heb besteld. En dit ligt aan de zondag.
3 sep 2020 om 10:48 Delivery was about 2 hours late, so much we had to buy food from somewhere else. Food is way smaller than it used to be (for the same price). One of my favorite places, now suffering from internal problems and making it a place to avoid for now.
2 sep 2020 om 7:35 Food tracker said food will be delivered in 30 mins. Delivered 1.5 hours later and food was very soggy. Instructions on the order wasn't followed at all and didn't exclude the ingredients that was requested to be removed. No response from restaurant
1 sep 2020 om 17:03 Excellent food!
30 aug 2020 om 13:45 The food arrived extremely late and it was already cold
24 aug 2020 om 22:29 Superlekkere döner en patat
24 aug 2020 om 6:20 Bezorging na bijna 2uur terwijl er in de eerste bevestiging 60 minuten stond. Hadden dit wel beetje verwacht door slechte reviews hier, maar toch geprobeerd. Ik zou zeggen: bied gewoon geen levering op zondag als je dit niet waar kunt maken. eten was oke.